Wonen in de wijk
het Watertorenpark

Het Watertorenpark is een heerlijke plek om te wonen en tot rust te komen. Tegelijkertijd is het ook een heel levendige plek. Zo kun je er lekker hardlopen of met de hond eropuit, naar de vintagemarkt of een huiskamerconcert in de watertoren. In het park en de omgeving is altijd wat te doen. Je woont op een historische plek in Hengelo. Vanaf je terras geniet je van het groen in het Watertorenpark. Dit is de plek waar je wilt wonen!

park aan je voeten

In het fraai aangelegde en groene Watertorenpark kun je terecht voor een wandeling over de wandelpaden langs de vijver. Even stilstaan en genieten van het mooie uitzicht over het park kan op een van de bruggetjes of bankjes. Het park nodigt uit om te hardlopen of er op uit te gaan met de hond en/of de kinderen. Dwars door het park loopt de fietssnelweg F35 van Enschede naar Hengelo.

Voorzieningen dichtbij

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je de wijk niet uit. De plaatselijke supermarkt Nettorama is naast je deur, terwijl in de buurt ook andere voorzieningen aanwezig zijn. In de wijk gelegen Brede School ’t Berflo biedt uitstekend onderwijs en in het gelijknamige wijkcentrum kun je terecht voor eerstelijns zorg en activiteiten.

FBK Stadion

Hardlooplegende Fanny Blankers-Koen gaf haar naam aan dit atletiekstadion. Ieder jaar in juni verzamelen alle wereldtoppers zich hier voor de FBK Games. Ook buiten dit evenement om is er in en om het stadion genoeg te doen. Zo houdt de atletiekvereniging Pim Mulier hier wekelijks haar trainingen, zijn er tennisbanen en voetbalvelden in de directe omgeving en vinden er andere (sportieve) evenementen plaats.

Hartje Hengelo om de hoek

Het Watertorenpark ligt op loopafstand van het centrum van Hengelo. Hier kun je heerlijk winkelen, lekker loungen op een van de vele terrasjes, een bezoek brengen aan het Rabotheater, een ijsje eten bij Van der Poel of een wandeling maken door een van de stadsparken. Hengelo is van vele markten thuis, waaronder de warenmarkt op woensdag en zaterdag in het stadscentrum.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
Tel. 0548 – 53 00 00
info@tsbouwvastgoed.nl
www.tsbouwvastgoed.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2